Wednesday, May 23, 2007

Night in Hiroshima

Midnight and back in the center of Hiroshima. Night life was fully on but next day had to continue my trip so time find a place to sleep.


Hehheh, sight also possible in Japan :)


Heard from Tommi last summer that internet cafes are good (read: cheap) places to sleep. Why not to try.


Looks like a library from here. Lots and lots of manga...unfortynately all in japanese. But it alouds me to sleep. No sleeping in these places after I learn to read japanese.


Free drinks and even some food.


My "room". Free movie library shortened a bit my night sleeps.


Good night.

3 comments:

kasi said...

Moi,

(Sori ei liity mitenkään kyseiseen artikkeliin).

Kirjottelin aikasemmin kommenttia Fujitaan liittyen.

Pääsin YSEP 2007-2008 Ohjelmaan joten olen tulossa samaan kouluun syksyllä :)

Mietiskelin vaan että olet kirjoitellut pyörällä kouluun menemisestä ja asustelet ilmeisesti Umegaokan asuntolassa niin aloin mietiskelemään että eikö ainakin pääkampukselle ole pirun pitkä matka (1h junalla?).

Millainen paikka se muuten on asua?

Samu said...

Joops, Umegaokan asuntolas pidän majaa. Ookayamaan on ihan kiva matka fillaril. On sinne yks saksalainen kerran menny mut en oo sen jälkeen nähny kaveria tai sen fillaria...oisko jääny sinne. Mut kuulemma alle parin tunnin sinne pitäis polkasta. Suzukakedain kampukselle viipottaa parisenkymmentä minuuttia.

Ihan kiva musta tos on ollu asua. Pikkasen kaukana Tokion menosta mut junassa 40min. menee nopeesti nukkuen...eli joka toinen kerta herää päättäriltä. Huoneessa pöytä, sänky, vaatekaappi, kirjahylly, jääkaappi, peilikaappi, lavuaari ja ilmastointilaite. Joka kerroksest löytyy sit suihkut, vessat ja keittiö. Nii onhan siel sit noita vapaa-ajan tiloi mist löytyy töllöt ja sohvat. Eipä tuol paljo muuta ehdi tekee ku nukkuu et siihen ainakin mainio paikka. Vuokrakin vaan 100 e/kk. Suurin osa asukkaista kiinalaisia ja korealaisia...eli vissiin siks ei oo ollu hirveesti bileitä tos asuntolas. Vieraita ei sais tuoda klo. 21-09 välisenä aikana mut ei sitä oo kukaan vahtimas tos välissä ja vkonloppusin ei muuhuunkaan aikaan. ;)

kasi said...

Kiitti tiedoista!

Sä olet ilmeisesti ns. tutkinto-opiskelija kun olet siellä kaksi vuotta? Hienoa.

Vaihdetaanko vielä sähköpostiosoitteita että jatkossa ei tarvitse keskustella täällä sun kommenttiosiossa :)

Minun on: klehvas@gmail.com